Benvingut a ARQtècnics

Com a Soci-Fundador hi trobareu en Sergi Ullés, avalat per una dilatada experiència en el món de la construcció, amb l’empenta i les ganes de tirar endavant un projecte jove i ambiciós i acompanyat en tot moment de col·laboradors externs i un equip plurisdisciplinar de tècnics que vetllaran per oferir un servei de gestió integral en petits i grans projectes.

GESTIONEM ELS TEUS PROJECTES

Els nostres serveis

Oferim un servei de gestió integral en petits i grans projectes.

 • REFORMES TOTALS O PARCIALS D’HABITATGES

  Formulem estratègies de disseny per a la renovació total o parcial de l’habitatge.
  Els nostres clients estan involucrats en cada pas del procés, pel que compten amb abundant visualització del resultat final com a imatges de referència, mostres de materials, plànols i infografies 3d.
  La planificació fins a l’últim detall, l’elecció adequada de materials exclusius i l’excel·lent execució són la nostra senya d’identitat.

 • REFORMES DE COMUNITATS DE VEÏNS

  Assessorem a les comunitats de veïns des de l’inici començament de la intervenció, per oferir-los la millor opció tècnica per la rehabilitació de la seva finca i l’opció de gestionar la contractació de les empreses constructores, així com tramitacions de subvencions als habitatges.

  ITE’s (inspecció técnica de l’edifici)

 • DIRECCIONS D’OBRA AMB CONTROL DE QUALITAT

  Amb l’experiència que ens avala podem dur a terme la direcció d’execució d’obra tant d’habitatges unifamiliars com d’edificis plurifamiliars.

 • CERTIFICACIONS D‘EFICIÈNCIA ENERGÈTICA D’HABITATGES

  A partir del mes de juny de 2013 és obligatori disposar d’aquest certificat per poder vendre o llogar un habitatge.

 • PROJECTES D’OBRA

  Col·laboració amb altres despatxos de forma externa desenvolupant tasques com la realització d’amidaments, plànols, pressupostos…

 • SEGURETAT I SALUT

  Realització d’estudis i seguiment d’obra en matèria de Seguretat i Salut.

Tècnics col·laboradors

 

Empreses col·laboradores